Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sampon pentru cai Alezan
41 lei
Brand
SAMPON PENTRU CAI ALEZAN
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Alezan sampon

Sampon pentru redarea stralucirii parului la cabaline, special dezvoltat pentru intarirea stralucirii cozii si coamei cailor.
Contine extract natural de radacina de ghimbir si flori de sofran, elastina, proteina vegetala, o noua generatie de balsam.
Extractele naturale de radacina de ghimbir si flori de sofran ajuta la retentia culorii, facand coama si coada calului mai stralucitoare si mai concentrate, protejand parul de efectele adverse ale radiatiilor solare, hraneste si vitaminizeaza, are proprietati antioxidante si antibacteriene, reda culoarea si stralucirea parului .
Proteinele vegetale hidrolizate interpenetreaza structura parului, creste nivelul de hidratare si elasticitate, confera delicatete si rezistenta.
Elastina creaza un film protector, redand si sustinand frumusetea parului.
Samponul indeparteaza murdaria cu eficienta, confera o periere usoara, hidrateaza, trateaza si dezodorizeaza blana.


Utilizare:
Inainte de aplicare, umeziti cu apa calda din abundenta, apoi aplicati samponul, diluat cu apa in proportie 1:10, raspanditi uniform cu o perie pe toata suprafata pana cand se face spuma din abundenta, evitand contactul cu mucoasele. Clatiti bine cu apa calda, periati coama si coada calului cu un pieptene si uscati. in cazul unor murdarii mai persistente, repetati procedura. Nu s-au inregistrat efecte adverse sau complicatii in timpul utilizarii conform instructiilor.

Continut (la 100 ml)
Extracte naturale din radacina de ghimbir si flori de sofran– 3,0 g; Elastina – 4,0 g; proteina vegetala hidrolizata PG –propilsilantriol – 3,0 g; Policuaternium -70 si dipropilen glicol – 2,0 g; laureth sulfat de sodium – 12,0 g; Cocamidopropil betaina – 5,0 g; Glicerina – 3,0 g; Coco glucozide – 4,0 g; D-pantenol - 0,5 g; amestec de glicol distearat, laureth sulfat de sodiu, cocamida monoetanolamina, laureth-10 – 1,5 g; acid citric – 0,12 g; clorura de sodiu – 1,0 g metilcloroizotiazolinona si metilizotiazolinona – 0,1 g; Parfum – 0,2 g; Apa extra-purificata cu ioni de argint – 60,58 g.

PASTRARE: A se pastra in ambalajul original al producatorului, ferit de lumina, la temperatura 0 С - 25 С.
Extractele naturale de ghimbir si flori de sofran incluse ajuta la mentinerea culorii si stralucirii coamei si cozii calului, dar si la protejarea parului de radiatiile solare.
Samponul are proprietati nutritive, vitaminizante, antibacteriene si antioxidante, reface conditia parului si imbunatateste culoarea. Proteina vegetala hidrolizata penetreaza adanc structura firului de par, amplificandu-i continutul de umiditate si plasticitatea, pentru un par delicat si puternic. Elastanul formeaza un film protector, restaurand si mentinand frumusetea parului.
Samponul ALEZAN Gloss indeparteaza murdaria cu usurinta, faciliteaza perierea, hidrateaza, conditioneaza si dezodorizeaza pielea si parul.
Din Gura in Gura